Landmåler i Midtjylland

Virksomhedens baggrund

Landmålercompagniet har base i Svenstrup.

Hos Landmålercompagniet har vi en meget bred erfaring med både den praktiske del såvel som teoretiske del indenfor vores fag og dette kommer kunden til gode i form af hurtigt udført arbejde til den rigtige pris.

Vi har igennem længere tid specialiseret os inden for specielt afsætning af enfamilieshuse, rækkehuse og etagebyggeri samt planlægning af store og små byggeprojekter og udfærdigelse af lokalplaner.

Hos Landmålercompagniet er vi fyldt af gå på mod og når du kombinerer det med en masse erfaring så har du den bedste kombination af nytænkning og faglig kompetence.

Vores mission

Vores mission er enkel: vi vil give det bedste produkt til en konkurrencedygtig pris. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første møde til endelige resultat.
Kvalitet, høj faglig kompetence og konkurrencedygtige priser er nøgleordene for vores virksomhed og ligger i fast tømret i vores måde at drive virksomhed på.

Vi hos Landmålercompagniet sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder kundens behov og ønsker. Læs mere om de områder vi hjælper i hhv. Nordjylland og Midtjylland.