Landmåler i Århus

Har du brug for en kompetent landmåler i og omkring Århus? Så finder du det hos Landmålercompagniet. Vi har specialiseret os indenfor feltet og har mange års erfaring med den praktiske såvel som den teoretiske del af faget. Dette kommer dig til gode, fordi du vil få et samarbejde i øjenhøjde, hvor vi hurtigt vil kunne finde frem til en passende løsning til dit projekt.

Landmålercompagniet har kontor i Svenstrup, som du er velkommen til at besøge. Her kan vi få en samtale omkring din situation og finde frem til en fælles løsning. Vi tager os både af store og små opgaver rundt omkring i landet, dette er blandt andet i ejendomme og grunde i regionerne nord-, øst- og midtjylland. Herunder vil du kunne læse mere om, hvilke opgaver vi kan tage os af, og hvad du kan forvente af os.

Hvad er det vi laver?

Vi har specialiseret os i opgaver fra bygningsplanlægning, opmåling, udstykning, udformning af lokalplaner til juridiske sagsforhold, indberetning og registrering.

Det betyder, at vi har har overblikket over dit projekt og kan hjælpe med nødvendige godkendelse og opmålinger, når du skal bygge nyt eller udvide. Derudover er vi en god sparringspartner, der kan sætte dig ind i de juridiske krav, der er i forbindelse med udvidelse eller nybygning.

  Jeg er

  Vi varetager både små og store opgaver i Århus

  Hos Landmålercompagniet er du i trygge hænder, da vi har mange års erfaring i arkitekt- og ingeniørarbejde i Aarhus omegn. Du vil derfor få kvalificeret hjælp og rådgivning til dine opgaver fra en der kender til området. Du kan herunder læse mere om, hvad vi præcist kan hjælpe dig med.

  Vi har erfaring med et bredt spænd af bygningsprojekter og er derfor rustet til både små og større opgaver i Århus samt øst- og midtjylland. Vi varetager opgaver fra private såvel som offentlige byggeprojekter, og vi er derfor med til at udvikle landdistrikterne på en fornuftig måde i forhold til sikkerhed, miljø og lovgivning.

  Du kan få et overblik over vores arbejdsområder ved at holde musen over “Vi Tilbyder”.

  Din partner i Århus - vi lytter til dine tanker

  Vi kan hjælpe dig fra start til slut i byggeprojekt. Vi sidder klar til at lytte til dine tanker og idéer bag dit byggeprojekt, uanset om du er til kreative, moderne, klassiske eller personlige bygningsværker. Vi samler dine tanker, hvorefter vi diskuterer muligheder og begrænsninger for at finde frem til en passende løsning. På denne måde får du overblik over din situation og kan heraf træffe den bedste beslutning for dit projekt.

  Vi hjælper dig gennem de juridiske krav

  Når der skal laves ud- eller tilbygninger på en ejendom, så er det forbundet med mange juridiske krav og regler. Det kan derfor være svært at få overblik omkring, hvilke muligheder og begrænsninger du vil møde. Vi har i Århus den rette indsigt i lovgivningen og kan derfor hjælpe dig med at finde rundt i paragrafferne. Dette kan være en stor hjælp for husejere, der gerne vil bygge nyt eller viderebygge på det eksisterende hus. Vi formår at formidle de juridiske krav på en måde, så det er let forståeligt.

  Få et personligt møde omkring din situation

  Vi kan bedst hjælpe dig ved at sætte sig helt ind i din situation. Vi anbefaler derfor altid, at vi tager en snak omkring omstændighederne samt dine tanker og idéer. Når vi har sporet os ind på, hvad du gerne vil have ud af samarbejdet, så kan vi give et uforpligtende bud på en samarbejdsaftale. Det er vigtigt for os, at vi får opbygget et transparent samarbejde, hvor vi deler de samme mål og visioner. Hvis du gerne vil mødes og få en snak omkring dine byggedrømme, så kan du kontakte os på telefon 61 69 99 24 eller sende en mail til info@landmaalercompagniet.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Scroll to Top