3D Laserscanning

3D Laserscanning er med til at sikre dig et korrekt projekteringsgrundlag, så du kommer godt fra start med dit forestående bygge- og/eller anlægsprojekt.

Om du skal projektere et større byggeri i allerede eksisterende lokaler, have scannet en bevaringsværdig facade eller noget helt tredje, så kan en sådan scanning sikre dig det korrekte grundlag fra start.

Når vi udfører en scanning for dig, kan der følge billeder med til din punktsky, som du selv kan måle i, hvilket giver dig en bedre mulighed for at visualisere projektet.

Scanning og traditionelle opmålingsmetoder

Når du vælger Landmålercompagniet som din leverandør til laserscanning, får du en samarbejdspartner, der har stor erfaring med at anvende de rigtige målemetoder til den konkrete opgave.

Scanningen kan nemlig med fordel kombineres med de traditionelle opmålingsmetoder som eksempelvis totalstation og GPS/GNSS for et mere nøjagtigt resultat.

Den førstnævnte opmålingsmetode kan således bestemme præcisionsdata for de punkter, der scannes, mens GPS/GNSS-teknologien ved hjælp af satellitter kan bruges til at bestemme den helt præcise position i forhold til andre bygninger og det omkringliggende terræn.

De traditionelle opmålingsmetoder hjælper således til med at skabe helt præcise scanninger af omgivelser og bygninger med korrekt skala og placering, og giver et optimalt grundlag for diverse bygge- og anlægsprojekter.

Flere typer af scanningsopgaver

Hos Landmålercompagniet er vi teoretisk velfunderede inden for hele vores felt, og vi tilbyder en bred praktisk erfaring og en faglig videbegærlighed indenfor alle aspekter af vores fag, herunder naturligvis også 3D scanninger.

Vi har løst flere opmålingsopgaver ved hjælp af scanninger, herunder:

 • Bygningsscanning:
  En sådan scanning kan være hjælpsom både i forbindelse med nybyggeri og renovering, ligesom den også kan bruges i forbindelse med vedligeholdelse.
 • Facadescanning:
  Denne type scanning bruges til at tegne et nøjagtigt billede af facaden på en bygning eller en anden struktur. En sådan scanning kan være nyttig i flere sammenhænge - blandt andet i forbindelse renoveringsprojekter, bygningsinspektioner eller som udgangspunkt for det arkitektoniske design.
 • Scanning af hotel til større ombygning af køkken, samt kælder og madelevator.

Vi løser opgaver i hele Danmark

Med base i Nordjylland løser vi hos Landmålercompagniet laserscanninger samt en lang række andre landinspektør- og landmåler-opgaver i hele Danmark.

Er du interesseret i at gøre brug af vores erfaring inden for scanning af bygninger eller facader? Eller ønsker du hjælp til andet, der falder indenfor et af vores mange andre kompetenceområder? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Hos os får du en bred faglig erfaring tilsat teknisk kompetence og nordjysk ordholdenhed, og du kan altid regne med at få den aftalte opgave til den aftale pris udført på det aftalte tidspunkt!

  Jeg er

  Scroll to Top