Landmåler i Aalborg

Går du rundt med en masse idéer til ny- eller tilbygning, men mangler en kompetent landmåler til at realisere dem, så bør du kontakte Landmålercompagniet.

Vi har specialiseret os indenfor arkitekt/ingeniør feltet og har derfor erfaring med både den praktiske såvel som den teoretiske del af faget. Vi skaber overblik over dine projektmuligheder, tager sig god tid til at lytte til dig og former en samarbejdsaftale baseret på dine ønsker og juridiske muligheder. Med mange års erfaring fra forskellige opgaver i Nordjylland er vi kvalificeret til at hjælpe med de opgaver, du gerne vil have løst.

Hos Landmålercompagniet går vi op i et tæt samarbejde, der er bygget på fælles mål og visioner, vi er blevet enige om. Vi vil derfor gerne tage en snak med dig omkring din situation, hvor vi kan finde frem til en fælles løsning.

Vi tager os både af store og små opgaver fra private såvel som offentlige. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så vi kan aftale et møde. Herunder kan du også læse mere om, hvilke arbejdsopgaver vi i Aalborg kan hjælpe dig med.

  Jeg er

  Land_Surveyor

   

  Hvilke arbejdsopgaver håndterer vi i Aalborg?

  Vi er din sparringspartner og kontakt gennem en arkitekt eller ingeniør opgave. Det vil derfor være os, som har overblikket over dit projekt og hjælper med nødvendige godkendelser samt opmålinger, når du skal bygge nyt eller udvide. Udover at stå for vigtige godkendelser vil vi rådgive og give sparring omkring de juridiske krav, du vil møde.

  Arbejdsopgaverne for os kan være alt fra opgaver ude i felten som bygningsplanlægning, opmåling, udstykning og udformning af lokalplaner. Det kan ligeledes være administrative opgaver som håndtering af juridiske sagsforhold, indberetning og registrering.

  Hvis du gerne vil vide endnu mere om, hvordan vi hjælper dig gennem dit projekt, så kan du læse om om os.

  Vi tager os af dine opgaver

  Hos Landmålercompagniet får du altid den rette behandling. Vi har mange års erfaring i arkitekt- og ingeniørarbejde i Aalborg omegn. Dette giver dig tryghed, idet du vil få kvalificeret hjælp og rådgivning fra nogen, som kender til dit område.

  Vi tager os både af opgaver fra erhvervslivet, private og offentlige institutioner. Vi kan varetage opgaver som svinger i størrelse og kan derfor stå for alt fra udstykning af sommerhuset til større byggerier som landbrugsejendomme eller broer. Du er velkommen til at ringe og høre, hvad vi kan gøre for dig. Uanset projektets størrelse så sørger vi altid for, at arbejdet sker på fornuftig vis i forhold til sikkerhed, miljø og lovgivning.

  Juridisk rådgivning gennem hele projektet

  Vi vil altid lytte til de ønsker, du har til projektet, uanset hvilken stil eller valg du måtte træffe omkring dit bygningsværk. Det er derfor vigtigt, at du fra start er specifik omkring, hvordan du forestiller dig projektet. Hvis du har mange idéer og tanker omkring din til- eller nybygning, så vil vi samle dine tanker, hvorefter I kan diskutere muligheder og begrænsninger.

  Vi har den rette indsigt i lovgivningen og kan derfor hjælpe dig med at finde rundt i paragrafferne. Dette kan give dig overblik, når der skal træffes svære valg. Denne sparring kan være en stor hjælp for husejere, der gerne vil bygge nyt eller viderebygge på deres egen ejendom, da der er mange juridiske krav forbundet med dette. Vi forsøger altid at formidle de juridiske krav på en måde, så det er let forståeligt. Derfor vil du altid have den rette indsigt i projektet og kan derfor træffe de mest hensigtsmæssige valg.  

  Vi hjælper fra start til slut

  Vi kan hjælpe med at vurdere og kvalificere dine idéer, så de lever op til de juridiske og bygningsmæssige krav samt dine forventninger.

  Vi er de bedste i Aalborg til at give dig den bedst mulige hjælp og sparring, hvis vi bliver sat ind i din situation.

  Derfor anbefaler vi altid, at vi tager en snak omkring din situation og dine tanker til projektet. Når vi har skabt en fælles forståelse omkring mål og visioner, kan vi give et uforpligtende bud på en samarbejdsaftale.

  Det er vigtigt, at vores samarbejde er gennemskueligt, så du altid ved, hvad du får ud af det. Hvis du gerne vil mødes og snakke dine byggedrømme igennem, så kan du kontakte os på telefon 61 69 99 24 eller sende en mail til info@landmaalercompagniet.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Scroll to Top