Rygård Park

Hos Landmålercompagniet har vi efterhånden fået en stor portfolio af projekter, hvor vi har ydet værdifuld hjælp, hvilket både omfatter mindre og større projekter. Én af de seneste store projekter er byggeriet af det nye Rygård Park beliggende på Lindholm Brygge i Nørresundby, der de seneste år er blevet et attraktivt boligkvarter i Aalborg. I området er der opført 48 lejeboliger i rækkehuse samt 3 boligkomplekser med 70 lejligheder, som ligger tæt på Limfjorden.

Under projektet ydede vi en stor indsats ved at bidrage med sparring omkring udformning, samt udarbejdelse af specifikke papirer til kommunen.

Resultatet af projektet bliver en række moderne lejligheder, der stiller selv de mest kvalitetsbevidste lejere tilfredse. Du kan se en video af projektets udformning her på siden, der giver et godt billede af projektets omfang.

Rygård Park fra industrikvarter til boligområde

Rygård Park er placeret ved Lindholm Brygge i Nørresundby, der ligger lidt over 1 kilometer fra Aalborg centrum. Ligesom Aalborg de seneste år er gået gennem en udvikling fra industriby til en vidensby med fokus på innovation, har Lindholm Brygge også oplevet en forandring. Området har tidligere været sted for cementfabrikker og industribygninger, men dette er ændret, så der i dag er liv, forretninger og studie- samt lejeboliger. Området har dog stadig bevaret de naturskønne omgivelser, og flere af bygningerne bærer præg af den historiske baggrund, hvor der både er silo-formede og rustikke bygninger.

Hos Landmålercompagniet er vi stolt af at være en del af udviklingen i området, der er med til at sætte Aalborg på landkortet. Vi får fornøjelsen af at arbejde sammen med mange dygtige mennesker og kan bidrage med den erfaring, som vi har fået gennem utallige projekter. Du kan se vores arbejde med Rygård Park i videoen ovenover, hvor vi har taget nogle gode drone-billeder af området.

Info om Rygård Park

Rygård Park er en række nybyggede lejemål, hvor det seneste projekt består af 48 rækkehuse samt et lejlighedskompleks med 70 lejligheder. De 48 rækkehuse har hver 3 til 4 værelser og er bygget i 1 eller 2 plan. Alle husene har en sydvendt terrasse, som giver masser af sol på varme sommerdage. Derudover er rækkehusene lavet med skur og parkering, så der altid er mulighed for at parkere bilen. Lejlighedskomplekset består af tre blokke og er 5 etager højt. Lejlighederne er lavet som 2 og 3 værelses lejligheder i størrelserne 72-95 m2, mens der er fællesområder til brug af alle beboere.

Arbejdet med lejlighederne og rækkehusene har været en proces med flere facetter. Projektets omfang og boligmassen har betydet, at det har været afgørende at lave meget præcise opmålinger og udregninger, som kan komme entreprenørerne og håndværkerne til hjælp. Der har derfor været og er stadig et tæt samarbejde mellem alle parter involveret i projektet i forhold til udformningen af fundamentslinjer, modullinjer og højdefikspunkter. Hele projektet er udarbejdet i henhold til lovgivningen og kommunens rammer for projektet, og det har været indpasset, så alle afstande og skel passer ind.

Noget af det mest afgørende i et sådan projekt er at tage højde for brugspotentiale og anvendelsesmuligheder. Det er eksempelvis vigtigt at tage hensyn til brug af gang-arealer, anvendelse af rekreative områder og hensyntagen til offentlig trafik. Der opstår altid et hav af forskellige udfordringer, og nogle gange må man være lidt kreativ for at finde frem til den helt rette løsning.

Har du et projekt?

Hvis du sidder med et projekt, hvor du mangler en stærk samarbejdspartner, så er vi meget interesserede i at høre fra dig. Vi har gennem tiden hjulpet både private- og erhvervskunder med at få deres visioner ført ud i verdenen. Hvis du gerne vil mødes og få en snak omkring dine byggedrømme, så kan du kontakte os på telefon 61 69 99 24 eller sende en mail til info@landmaalercompagniet.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll to Top