Oasen Aalborg

Store opgaver kræver store ambitioner. Når vores arbejde som landmålere skal give mening for os, handler det især om, hvad vi kan gøre for både kunder og omgivelser med de opgaver, vi udfører. Vi forsøger altid at gøre den forskel, der skal til, for at projektet føres ud i livet på den bedst mulige måde. Det er en af vores store ambitioner, som vi har fået opfyldt i vores samarbejde med virksomheden Calum. Her har vi sammen med Calum påbegyndt projektet med byggeri af boligområdet Oasen i Aalborg.

Oasen er et boligbyggeri, der ligger på toppen af Skalborg Bakke. Skalborg er en forstad syd for Aalborg, og Oasen ligger under fem kilometer fra Aalborg centrum. På den måde har Oasen en meget attraktiv beliggenhed, hvor vi har varetaget opgaven med at få udført landmåleropgaverne i forbindelse med selve grunden. Selve Oasen udgøres af 220 lejeboliger på et areal af cirka 16.000 kvadratmeter, og hele projektet forventes færdigt i 2021.

Hos Landmålercompagniet er de store opgaver lig med store ambitioner, fordi vi aldrig går ned på kvalitet. Med samarbejdet hos Calum er vi stolte over at kunne præsentere Oasen i Aalborg som et godt eksempel på et veludført samarbejde. Calum står for værdierne stabilitet, kvalitet og ordholdenhed, hvilket har gjort samarbejdet effektivt med et godt forløb. Landmålercompagniet samarbejder altid på bedste vis uanset byggeriets størrelse.

Er du en del af et projekt eller et byggeri, der skal bruge afsætning, kontrolopmåling, IBS-attest eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os enten ved hjælp af formularen nederst på siden eller med et opkald. Landmålercompagniet er altid klar til at udføre nye opgaver.

Vi har filmet hele grunden med en drone, der giver et godt overblik over det igangværende byggeri. Videoen kan du se herunder.

Scroll to Top