Landinspektør i Nordjylland

Hos Landmålercompagniet tilbyder vi vores ekspertise i store dele af Danmark - også i Nordjylland. Faktisk slår vi vores rødder i den nordjyske by Svenstrup, og er dermed solidt funderet i det nordjyske område.

Vores ekspertise og erfaring spænder bredt - fra afsætning af enfamiliehuse, rækkehuse og etagebyggerier over store som små byggeprojekter til udarbejdelse af lokalplaner.

Skal du have løst en opgave, der kræver ekspertise fra en landmåler eller landinspektør i Nordjylland, står vi klar med masser af erfaring, det nødvendige knowhow og alt det rette udstyr.

 

Hvad koster en landmåler i Nordjylland?

Hos Landmålercompagniet afhænger prisen af opgavernes beskaffenhed. Før vi kan afgive et tilbud på en specifik opgave, er vi nødt til at vurdere opgavens kompleksitet, herunder opgavens omfang, hvilket udstyr, der skal bruges for at løse den pågældende opgave, ligesom vi også skal vurdere det økonomiske omfang af eventuelle krav, der skal overholdes for at opgaven kan løses på tilfredsstillende vis.

Når vores landmåler eller landinspektør i Nordjylland har vurderet opgavens omfang, afgiver vi et tilbud, der tager højde for alle aspekter af opgaven.

Da vi altid lægger os i selen for at skræddersy vores arbejde nøjagtigt efter kundens ønsker og forventninger, er det således ikke muligt at afgive en pris før vi har taget opgaven i øjesyn.

  Jeg er

  Kvalitet til konkurrencedygtige priser

  Når du gør brug af en eller flere af Landmålercompagniets kompetencer, kan du altid forvente, at vi bestræber os på at give dig den allerbedste kvalitet til en fornuftig pris.

  Vores priser på landmåler-opgaver i Nordjylland såvel som alle øvrige områder, hvor vi tilbyder vores ekspertise, er altid konkurrencedygtige, naturligvis med afsæt i at sikre at kvaliteten af arbejdet er upåklageligt, og at vores service passer sømløst til den pågældende kundes ønsker og behov.

   

  Hurtig og effektiv service

  Har du brug for hurtig service, kan du altid ringe til os. Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder en hurtig og effektiv service, ligesom du kan forvente at vi lægger os i selen for at udføre store som små opgaver med nordjysk effektivt og rettidig omhu.

  Scroll to Top