Skal du bruge en kompetent landmåler på Sjælland?

Så kan du altid kontakte Landmålercompagniet. Vi hjælper både private og erhvervskunder med alt indenfor landmåling.

Med mange års erfaring inden for tekniske opmålingsopgaver, samt den bagvedliggende jura, står vi klar til at give vejledning, som kan gøre en forskel for dit projekt. Vi går ind for et samarbejde i øjenhøjde, hvor du er med i alle afgørelser. På den måde får du en transparent aftale, hvor vi i fællesskab arbejder os frem imod succesfulde løsninger.

Vi varetager alle slags opgaver, som kan være alt fra mindre private projekter til større industrielle og institutionelle løsninger. Hvis du er interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for dit projekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Landmålercompagniet - vi håndterer store og små opgaver på Sjælland

Vi har et klart mål om, at vi vil tilbyde det bedste produkt til en konkurrencedygtig pris. Fra vores hovedkontor lidt uden for Århus har vi hjulpet med udformningen af mange forskellige projekter, hvilket har givet en masse god erfaring. Opgaverne har varieret fra mindre udvidelser af huse og lejligheder til byggeri af landbrugsejendomme og broer. Vi har med tiden specialiseret os i afsætning af enfamiliehuse, rækkehuse og etagebyggeri - samt planlægning af store som små byggeprojekter og udfærdigelse af lokalplaner.

I alle projekter forsøger vi at kombinere vores tidligere erfaringer, dine ønsker, samt kreativ nytænkning - så vi i fællesskab når frem til den rette løsning. Vi kan hurtigt nå ud til dit projekt på Sjælland og medbringe de kompetencer, som du har brug for, uanset om det er tekniske opmålinger, juridisk fagviden eller en kombination af begge.

  Jeg er

  Hvad kan landmåleren hjælpe dig med?

  Fælles for både landmåleren og landinspektøren er, at begge har specialiseret sig i byggeplanlægning, opmåling og udstykning. Deres kompetencer og opgaver under en byggeproces er dog forskellige.

  Landinspektøren har overblik over dit byggeprojekt og kan hjælpe med godkendelser samt opmålinger, når du skal bygge nyt eller udvide. Landinspektøren er din samarbejdspartner, som har styr på alle juridiske sagsforhold og vil derfor stå for opgaver som indberetning af areal data, udformning af lokalplaner samt digitalisering af planlægning til registrering.

  Landmåleren har en bred viden om fast ejendom, landmåling, geografiske informationssystemer (GIS), afsætning, samt ejendoms- og miljøforvaltning. Landmålingsteknikeren er specialiseret i opmålingsopgaver og vil derfor ofte have tre hovedopgaver, hvilket er indsamling, bearbejdning og præsentation af stedbestemt data. Med den computerteknologi vi har tilgængeligt i dag, er det muligt at skabe meget præcise visualiseringer af dit projekt, så vi er helt på samme spor i forhold til udformning af dit projekt.

  Landmålercompagniet er din sparringspartner under et byggeprojekt på Sjælland

  Uanset om du skal have lavet tilbygninger på en ejendom, udmålinger til et større projekt eller noget helt tredje, så vil det være forbundet med en række juridiske regler. Vi står klar til at give dig overblik over dine muligheder og begrænsninger, så du er godt klædt på til at træffe gode beslutninger. Hvis du vil have overblik over dit byggeprojekt på Sjælland, så kan du udfylde vores formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vi står klar til at lytte til dine ønsker og udnytte vores erfaringer, så vi i fællesskab når frem til en god løsning. Det gør vi bedst til et møde, hvor vi kan snakke hele processen igennem og lave en forventningsafstemning. Derefter skal en landinspektør lave en lokalplan. Det er en beskrivelse af byggeprojektet, som skal sendes til kommunen for at få tilladelse til nybygning eller tilbygning.

  Kontakt os allerede i dag

  Har du et byggeprojekt på Sjælland, som du gerne vil have hjælp til, så står vi klar til at være din samarbejdspartner. Hvis vi skal yde vores bedste, så er det vigtigt, at vi er sporet ind på dine idéer og tanker omkring byggeprojektet. Når vi er enige om omfanget af arbejdet, så giver vi et uforpligtende bud på en samarbejdsaftale. Hvis du gerne vil mødes og få en snak omkring dine byggedrømme, så kan du kontakte os på telefon 61 69 99 24 eller sende en mail til info@landmaalercompagniet.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Scroll to Top