Landinspektør på Fyn

Leder du efter en landinspektør eller landmåler på Fyn, så stiller vi hos Landmålercompagniet gerne vores kompetente rådgivning og tekniske knowhow til rådighed.

Vi hører hjemme i den nordjyske by Svenstrup, der ligger lige syd for Aalborg, men vi løser en lang række forskellige opgaver for kunder i store dele af Danmark - herunder også Fyn.

 

Nordjysk ordholdenhed og omhu

Vi har gennem årene opbygget en solid erfaring indenfor alle aspekter af landmåling, og vores team af dygtige landinspektører og landmålere er således kompetente til at løse en bred vifte af opgaver.

Vi påtager os både komplicerede såvel som simple opgaver med samme øje for præcision, ligesom vi har den holdning, at ingen opgave er vigtigere end andre.

Du kan med andre ord forvente dig nordjysk omhu og ordholdenhed, når vores landmålere og landinspektører løser opgaver for dig.

  Jeg er

  Vores kompetencer

  Næsten ligegyldigt hvilken type opgave, du skal have løst, kan vores landmåler eller landinspektør på Fyn assistere dig med den nødvendige viden og det tekniske knowhow, der kræves af opgaven.

  Vi tilbyder blandt andet afsætning af enfamiliehuse, rækkehuse og etagebyggerier, ligesom vi også har en solid erfaring i udarbejdelsen af lokalplaner.

  Ønsker du at vide mere om, hvilke opgaver Landmålercompagniet kan løse for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os.

   

  Hvad koster en landinspektør på Fyn?

  Hos Landmålercompagniet bestræber vi os altid på at udføre vores arbejde med største omhu til konkurrencedygtige priser.

  Inden vi går i gang med en opgave, vurderer vores team opgavens omfang, herunder dens kompleksitet, hvilket udstyr, der skal anvendes for at opgaven løses på bedste vis, ligesom teamet også tager højde for eventuelle specielle krav, der knytter sig til opgaven.

  Herefter skræddersyer vi en løsning, som vi tilbyder dig til en fair og konkurrencedygtig pris.

  Scroll to Top