Landinspektør i Odense

Har du brug for en landinspektør eller landmåler til opgaver i Odense, så kan vi hos Landmålercompagniet være behjælpelige.

Vores erfarne og kompetente landmålere og landinspektører står altid klar til at løse et bredt spekter af landmålingsopgaver, og hos os kan du regne med at opgaven bliver løst med omhu og ordholdenhed.

 

Erfaren og kompetent service

Landmålercompagniet, der har base i Nordjylland, har gennem årene opbygget en solid og bred erfaring indenfor sit felt, og vi tilbyder vores kompetente og fleksible service i store dele af Danmark - herunder Odense.

Vi har som nævnt stor erfaring og ekspertise med en bred vifte af opgaver, som blandt andet afsætning af enfamiliehuse, rækkehuse samt etagebyggeri.

Vi kan tillige være behjælpelige ved store som små byggeprojekter, ligesom vi kan bidrage med vores solide erfaring i udarbejdelsen af lokalplaner og i tinglysningssager.

  Jeg er

  Tinglysning af ejendom

  Har du behov for assistance til tinglysning af en ejendom i Odense, stiller vi hos Landmålercompagniet gerne vores store viden om ejendomsretslige problemstillinger til din rådighed.

  Vi tilbyder blandt andet vores hjælp til at udarbejde alt det nødvendige materiale, og kan desuden assistere med selve tinglysningen af de forskellige deklarationer og servitutter.

  Har du brug for hjælp til en simpel eller en mere kompleks tinglysningsopgave, tilgår vores kompetente team hos Landmålercompagniet altid opgaven med samme omhu og faglig stolthed.

  Du kan derfor altid regne med, at du får en effektiv og kompetent hjælp og rådgivning - uanset opgavens omfang og kompleksitet.

   

  Skal vi hjælpe?

  Hos os er ingen opgave for stor eller lille, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du mangler en landmåler eller landinspektør i Odense. Vi behandler alle opgaver med samme respekt, og du kan altid forvente en effektiv og rettidig indsats, når du gør brug af Landmålercompagniet.

  Scroll to Top