Landinspektør i København

Har du brug for en landinspektør eller landmåler i København, så tilbyder vi hos Landmålercompagniet vores ekspertise og tekniske knowhow til mange forskellige opgaver.

Vi tilgår alle typer af opgaver, om det er afsætning af ejendom, udstykning af grund eller udarbejdelse af lokalplaner, med samme grundighed, faglig kompetence og effektivitet, og du kan forvente, at vores arbejde altid er kompromisløst og som minimum er færdig til den tid, vi har aftalt.

 

Nordjysk omhu til konkurrencedygtige priser

Landmålercompagniet har sin rod i den nordjyske by Svenstrup, der ligger lidt syd for Aalborg. Vi stiller dog ikke kun vores store erfaring og omhu til rådighed i Nordjylland.

Faktisk har vi kompetente og servicemindede landmålere og landinspektører, der løser opgaver i store dele af Danmark - også i København.

Vores service og indstilling til arbejdet er det samme, uanset om du skal have hjælp til afsætning af en ejendom i Brønderslev eller om du skal have udstykket en grund i København.

Du kan derfor forvente et højt serviceniveau og et forløb, der er skræddersyet til den enkelte kundes behov og forventninger - og det til fair og konkurrencedygtige priser.

  Jeg er

  Hjælp til udstykning?

  Har du brug for hjælp til udstykning af grund i København eller har du behov for assistance til at få gennemført en arealoverførsel, har du brug for en privatpraktiserende landinspektør til at klare opgaven.

  Hos Landmålercompagniet har vi stor erfaring med netop denne type opgaver, og vi bestræber os altid på at udføre alle vores opgaver så hurtigt og effektivt som det er muligt, så de møder vores kunders forventninger og de projekterede deadlines.

  Ønsker du at få nærmere indsigt i, hvilken hjælp vi kan bidrage med til dig og dit projekt, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Scroll to Top